"De applicatie kon niet juist starten (0xc0000022)" fout

VRAAG:

Wanneer ik Anno 1602 opstart krijg ik deze fout melding "De applicatie kon niet juist starten (0xc0000022). Klik op OK om de applicatie af te sluiten." Wat kan ik doen om dit op te lossen?

ANTWOORD:

Anno 1602 op Windows 10 proberen te spelen kan soms de bovenstaande of een soortgelijke foutmelding geven.

Schakel alsjeblieft DirectPlay in om dit probleem op te lossen.

Zou dit probleem blijven bestaan nadat je DirectPlay hebt geactiveerd of als je nog andere vragen hebt, voel je vrij om contact met ons op te nemen,