Systeemeisen voor The Crew 2

VRAAG:

Wat zijn de minimale systeemeisen van The Crew 2 voor PC?

ANTWOORD:

Minimale configuratie – 30 FPS:

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (enkel 64-bit versies)
Processor: Intel Core i5-2400s @ 2.5 GHz of AMD FX-6100 @ 3.3 GHz of vergelijkbaar*
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 660 of AMD HD 7870 (2GB VRAM met Shader Model 5.0 or beter)
Resolutie: 1080p
Video-instellingen: Laag
Systemgeheugen: 8GB

Aanbevolen configuratie – 30 FPS:

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (enkel 64-bit versies)
Processor: Intel Core i5-3470 @ 3.2 GHz of AMD FX 6350 @ 3.9 GHz of vergelijkbaar*
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 1050 (2GB) of GTX 760 (4GB) of AMD R9 270X (2GB) of beter
Resolutie: 1080p
Video-instellingen: Hoog
Systemgeheugen: 8GB

Aanbevolen configuratie – 60 FPS:

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (enkel 64-bit versies)
Processor: Intel Core i5-4690k @ 3.5 GHz of AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2 GHz of vergelijkbaar*
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6GB) of GTX 970 (4GB) of AMD RX 470 (8GB) of beter
Resolutie: 1080p
Video-instellingen: Hoog
Systemgeheugen: 8GB

Ondersteunde AMD-CPU's op het moment van uitgave:
AMD FX-serie: AMD FX-6300 of beter
AMD Ryzen-serie: Ryzen 3 1200 of beter
Houd er rekening mee dat Phenom-processors (eerste en tweede generatie) niet worden ondersteund.
Meer informatie vind je in dit artikel over SSE 4.X.

Ondersteunde Intel-CPU's op het moment van uitgave:
Intel 2e generatie: Intel Core i5-2400s of beter
Intel 3e generatie: Intel Core i5-3470 of beter
Intel 4e generatie: Intel Core i5-4690k of beter
Intel 6e generatie: Intel Core i3-6300 of beter
Intel 7e generatie: Intel Core i3-7100 of beter
Intel 8e generatie: Intel Core i3-8100 of beter

Ondersteunde NVIDIA-kaarten op het moment van uitgave:
GeForce GTX600-serie: GeForce GTX 660 of beter
GeForce GTX700-serie: GeForce GTX 760 of beter
GeForce GTX900-serie: GeForce GTX 950 of beter
GeForce GTX10-serie: GeForce GTX 1050 of beter

Ondersteunde AMD-kaarten op het moment van uitgave:
Radeon HD 7000-serie: Radeon HD 7870 of beter
Radeon 200-serie: Radeon R9 270x of beter
Radeon 300 / Fury X-serie: Radeon R7 370 of beter
Radeon 400-serie: Radeon RX 460 of beter
Radeon Vega-serie: elke Radeon Vega-serie

Houd er rekening mee dat sommige processors niet alleen onder de minimale configuratie vallen, maar ook niet compatibel zijn met de game of met bepaalde specifieke functies, zoals hieronder vermeld:
Processors zonder AVX-instructieset

Laptopmodellen van deze desktopkaarten werken mogelijk zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie. Bekijk dit artikel voor meer informatie.

Voor informatie over controllers die door het spel worden ondersteund, kun je dit artikel raadplegen.