E-mailmeldingen over verdachte activiteit

VRAAG:

Waarom ontvang ik een e-mail over verdachte activiteit op mijn account?

ANTWOORD:

De beveiliging van je account is een topprioriteit voor ons en we nemen het zeer serieus.

Als onderdeel van onze voortdurende inspanningen om accounts te beschermen, kunnen we je een e-mail sturen om te controleren of jij het bent wanneer we ongebruikelijke activiteiten detecteren of denken dat je account risico's loopt.

Als je die activiteit zelf hebt uitgevoerd, hoef je je geen zorgen te maken!

Als je die activiteit niet zelf hebt uitgevoerd, raden we aan om de volgende stappen te nemen om te zorgen dat je account veilig is.

• Verander je wachtwoord.
• Schakel tweestapsverificatie in.
• Verander je e-mail.

Je kunt de inloggeschiedenis van je account controleren onder aan de pagina Security (Beveiliging).

Inloggeschiedenis van account

Neem gerust contact met ons op als je hulp nodig hebt.