Problemen oplossen met bijgesneden schermproblemen in The Crew 2

VRAAG:

Wat kan ik doen als een deel van mijn scherm in het spel wordt bijgesneden?

ANTWOORD:

Het is mogelijk om een bijgesneden scherm te op te lossen door jouw weergave-instellingen aan te passen.

Xbox One-gebruikers kunnen:

• Druk op de Xbox-knop om het dashboard te openen.
• Selecteer Systeem> Instellingen> Beeld en geluid en vervolgens de optie Video-uitvoer.
• Ga naar het onderdeel Setup en selecteer TV kalibreren.
• Pas met behulp van de gids op het scherm jouw tv-instellingen aan voor de best mogelijke weergave voor jouw Xbox One.

PlayStation 4-gebruikers kunnen proberen het weergavegebied of de instellingen voor video-uitvoer te wijzigen.

Als het probleem zich blijft voordoen, is jouw scherm mogelijk niet ingesteld om de game correct weer te geven.

De exacte stappen zijn afhankelijk van het merk en model van jouw tv of scherm, maar probeer het anders:

• Beeldverhoudinginstellingen;
• Weergave gebied instellingen;
• Overscaninstellingen.

Sommige schermen hebben ook een zoomfunctie die, indien ingeschakeld, ertoe kan leiden dat het scherm wordt bijgesneden.

Laat het ons weten als je vragen hebt!