Functies van toetsen anders instellen in The Crew 2

VRAAG:

Kan ik de functies van toetsen zelf instellen in deze game?

ANTWOORD:

Volg deze stappen om de functies van je toetsen anders in te delen:
- Ga naar het hoofdmenu en selecteer de Opties-tab.
- Ga naar het submenu Toetsen toewijzen.

User-added image
User-added image

- Selecteer het voertuig naar keuze
- Selecteer de toets die je wilt veranderen en druk op een andere toets om hem aan te passen. Op pc duw je de rechterstick van je controller naar rechts om te wisselen van het toewijzen van de functies van het toetsenbord naar de controller.

Let op: sommige delen van de besturing kunnen niet worden aangepast