Systeemvereisten voor Assassin's Creed: Revelations

VRAAG:

Wat zijn de systeemvereisten voor Assassin's Creed: Revelations ?

ANTWOORD:

Minimale vereisten
Besturingssysteem: Windows 7 (SP1)
Bewerker: 1,8 GHz Intel Core2 Duo E4300 of 2,4 GHz AMD Athlon64 X2 4600+
Geheugen: 2 GB
Video: 256 MB DirectX 9.0 - compatibele kaart met Shader Model 3.0 of hoger
Geluidskaart: DirectX 9.0-compatibele geluidskaart
DirectX: DirectX juni 2010 of nieuwer
Opslagruimte: 12 GB
Randapparatuur: Windows-compatibele muis en toetsenbord, officiële Xbox 360-controller

Aanbevolen vereisten
Besturingssysteem: Windows 7 (SP1)
Bewerker: Intel Core 2 Duo E6700 @ 2,6 GHz of AMD Athlon64 X2 6000+ @ 3,0 Ghz of beter
Geheugen: 2 GB
Video: 512 MB DirectX 9.0 - compatibele kaart met Shader Model 5.0 of hoger
Geluidskaart: Surround Sound 5.1-compatibele geluidskaart
DirectX: DirectX juni 2010 of nieuwer
Opslagruimte: 12 GB
Randapparatuur: Windows-compatibele muis en toetsenbord, officiële Xbox 360-controller

Ondersteunde videokaarten op het moment van uitgave:
AMD Radeon HD2000 / 3000/4000/5000/6000 desktop
Nvidia GeForce 8/9 / GT200 / GT400 / GT500 desktop-serie

Laptopmodellen van deze desktopkaarten werken mogelijk zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie.

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!