Opslagbestanden beheren in Starlink: Battle for Atlas

VRAAG:

Hoe veel plekken voor opslagbestanden zijn er beschikbaar in Starlink: Battle for Atlas? Waar kan ik de opslagbestanden vinden?

ANTWOORD:

Er zijn drie plekken voor opslagbestanden beschikbaar in Starlink: Battle for Atlas . Je kunt die in de game aanmaken en verwijderen.

Volg de stappen hieronder om een opslagbestand te verwijderen in de game:

- Start de game en ga naar de optie Opslagvlakje kiezen .

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

- Selecteer het opslagbestand dat je wilt verwijderen.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

- Druk op Vierkant (PS4) | X (Xbox One) | Y (Switch) om een bestand te verwijderen. Je moet deze actie vervolgens bevestigen.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Heb je hulp nodig om handmatig je opslagbestanden te verwijderen op consoles, ga dan naar de officiële websites van PlayStationXbox en Nintendo.

Hier worden de bestanden standaard opgeslagen:

PC
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames

PlayStation 4
Instellingen > Beheer van opgeslagen applicatiedata > Opgeslagen data in systeemopslag > Starlink: Battle for Atlas

Xbox One
Mijn games en apps > Starlink: Battle for Atlas > Menu > Game beheren > Opgeslagen data

Nintendo Switch
Systeeminstellingen > Geheugenbeheer > Opgeslagen gegevens/screenshots

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!