Foutcode STARLINK-11

VRAAG:

Ik krijg foutcode STARLINK-11 als ik Starlink: Battle for Atlas speel of voor het eerst opstart. Wat betekent deze melding?

ANTWOORD:

Deze foutcode betekent dat er een verbindingsprobleem is tussen het opzetstuk en het speelgoed.

Als je deze foutcode krijgt, doorloop dan eerst de stappen in onze artikelen met probleemoplossingen voor elk systeem:
Als deze artikelen niet hebben geholpen, probeer dan de stappen hieronder:
- Verwijder het opzetstuk.
Op Xbox / Switch: schakel ook de controllers uit en schakel ze weer in.
Op PS4: verwijder de USB-kabel uit de console.
- Zet het opzetstuk weer terug.
Op PS4: probeer een andere USB-ingang op de console.
- Plaats de piloot, het schip, de vleugels en wapens weer één voor één.
- Als een probleem zich voordoet als je een specifiek onderdeel plaatst, ga dan door naar dit artikel.
- Als het probleem zich voor blijft doen, probeer dan de contacten van het opzetstuk schoon te maken.
Op PS4: controleer of de USB-kabel is beschadigd.

Als je meer informatie wilt over foutcodes in Starlink: Battle for Atlas, bekijk dan onze lijst met foutcodes. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!