Systeemeisen voor The Settlers History Collection

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor The Settlers History Collection?

ANTWOORD:

Minimale systeem vereisten

Ondersteunde OS:
Windows 7 (SP1), Windows 8.1, Windows 10 (alleen 64-bit-versies)
Processor: 64-bits CPU
RAM: 2 GB
Video Kaart:  256 MB DirectX 11–compliant kaart met Shader Model 4.0 of hoger
Geluidskaart: DirectX 11 compatibele geluidskaart
DirectX: 11
Harde Schijf: 15 GB
Peripherals: Toetsenbord, Muis
Multiplayer: Breedbandinternetverbinding met 128 kbps stroomopwaarts of sneller

Aanbevolen systeem vereisten

Ondersteunde OS:
Windows 7 (SP1), Windows 8.1, Windows 10 (alleen 64-bit-versies)​​​​​​​
Processor: 64-bits CPU​​​​​​​
RAM: 4 GB
Video Kaart:  256 MB DirectX 11–compliant kaart met Shader Model 4.0 of hoger
Geluidskaart: DirectX 11 compatibele geluidskaart
DirectX: 11
Harde Schijf: 15 GB
Peripherals: Toetsenbord, Muis
Multiplayer: Breedbandinternetverbinding met 128 kbps stroomopwaarts of sneller

Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
NVIDIA GeForce 8 / 9 / GT / GTS / GTX series
ATI RADEON HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 series

Laptopmodellen van deze desktopkaarten kunnen werken zolang hun prestatie in overeenstemming is met de minimale configuratie. Bekijk dit artikel voor meer informatie.