In-game taal veranderen in The Settlers: History Collection

VRAAG:

Hoe kan ik de in-game taal voor The Settlers History Editie veranderen?

ANTWOORD:

Volg de onderstaande stappen om de taal van jouw spel aan te passen:
- Selecteer The Settlers History Editie in jouw Games bibliotheek
- Klik met de rechtermuisknop op de spelen-knop en selecteer Config.

User-added image

- In het volgende scherm kan je het language uitklapmenu gebruiken om de taal aan te passen.

User-added image

Het configuratiebestand kan je ook vinden in de installatiemap, welke je standaard op deze locatie kunt vinden: C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games.

Houd er alstublieft rekening mee dat deze stappen alleen van toepassing zijn bij de eerste vier spellen in de serie. De namen van de configuratiebestanden en de beschikbare talen kunnen afwijken.

Je kunt nu van jouw avontuur genieten in jouw voorkeurstaal.

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.