Bestandsgrootte titelupdate 2 voor Starlink: Battle for Atlas

VRAAG:

Wat is de bestandsgrootte van de titelupdate 2 voor Starlink: Battle for Atlas op Nintendo Switch?

ANTWOORD:

Starlink: Battle for Atlas zal de tweede titelupdate uitbrengen op 20 of november.

Deze nieuwe update bevat verschillende fixes voor he spel, en voegt een nieuwe kleurenblind modus toe.

Houd er rekening mee dat je de volledige update moet downloaden om gebruik te maken van deze veranderingen.

Bestandsgrootte titelupdate 2:1.9 Gb