Beveilig je account met tweestapsverificatie (e-mail)

VRAAG:

Hoe schakel ik tweestapsverificatie in op mijn e-mailaccount?

ANTWOORD:

Om tweestapsverificatie in te schakelen op je e-mailaccount:

• Ga naar de pagina Security (Beveiliging)
• Klik op Activate (Activeren) in de sectie tweestapsverificatie.
• Selecteer de optie E-mail en klik op Choose (Kiezen).
Je ontvangt nu een e-mail met de verificatiecode op het e-mailadres dat momenteel aan je account is gekoppeld.
• Voer de beveiligingscode uit de e-mail in.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding
• Voltooi het proces door op Submit (Invoeren) te klikken.
• Je kunt vervolgens een herstel telefoonnummer toevoegen.

• Zodra de functie is ingesteld, ontvang je een e-mail met zes herstelcodes.
Maak een screenshot van de codes of schrijf ze op en sla ze op op een veilige plek.

Als je liever een andere verificatiemethode gebruikt, kun je deze beveiligingsfunctie ook instellen op je mobiele apparaat of tablet.

Je kunt op elk gewenst moment wijzigingen aanbrengen aan de verificatiemethode of zelfs de tweestapsverificatie uitschakelen. Let op: je kunt ook vertrouwde toestellen beheren.

Heb je nog vragen over deze beveiligingsfunctie? Neem dan gerust contact met ons op.