Je tweestapsverificatiemethode wijzigen

VRAAG:

Hoe kan ik mijn huidige tweestapsverificatiemethode wijzigen?

ANTWOORD:

Om je tweestapsverificatie te wijzigen, heb je een geldige verificatiecode nodig. Als je problemen ondervindt met het genereren van een code kun je ook een van jeherstelcodes gebruiken.

Zo wijzig je je verificatiemethode:

•  Ga naar de pagina Beveiliging.
•  In de sectie Verificatie in 2 stappen klik je op de knop  Beheren. •  Klik vervolgens op Uitschakelen.
•  Selecteer E-mail als je tot nu toe Google Authenticator gebruikte en vice versa.

• Klik op Wijzigen.
• Volg de instructies in beeld om je nieuwe verificatiemethode in te stellen.

Je kunt tweestapsverificatie ook uitschakelen

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Let op: je hoeft je verificatie- of  herstelcodes  niet  bij de hand te hebben om contact met ons op te nemen. In het kader van veiligheid zullen we, voordat we iets aanpassen in je account, een andere methode toepassen om te controleren of jij de eigenaar bent van het account.