De in-game taal aanpassen in Anno 1602

VRAAG:

Hoe kan ik de in-game taal aanpassen voor Anno 1602?

ANTWOORD:

Tijdens het installatieproces van Anno 1602 kan je kiezen om het spel in Engels, Duits of allebei wilt installeren.

Als je ervoor kiest om beide talen te installeren zal Engels standaard worden gekozen wanneer je het spel opstart.

Om het spel in Duits te spelen start je het spel direct vanuit de installatie map door het starten van 1602.exe.

De standaard installatie locatie van de Duitse spelbestanden is:
C:\Program Files x86\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Anno 1602\Ger

Als je vragen hebt, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen