Opties voor kleurenblinden in The Division 2

VRAAG:

Heeft deze game opties voor kleurenblindheid?

ANTWOORD:

Volg de stappen hieronder om de opties voor kleurenblinden in te schakelen in The Division 2

- Ga naar het hoofdmenu van de game en selecteer de tab Instellingen.
- Ga naar het submenu Toegankelijkheid.
- Selecteer Modus voor kleurenblinden en wissel tussen de verschillende opties (Deuteranopie, Tritanopie, Protanopie) om een modus in te schakelen.

User-added image

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op!