Ondersteunde randapparatuur voor Far Cry New Dawn

VRAAG:

Welke controllers worden ondersteund in Far Cry New Dawn?

ANTWOORD:

Hieronder vind je een lijst met ondersteunde controllers voor Far Cry New Dawn.

PC gamepads PC DirectInput gamepads
Thrustmaster Dual Trigger 3-in-1 V.2
Thrustmaster Firestorm Dual Analog 3 Gamepad
Thrustmaster Dual Analog 4 v.1
Thrustmaster Firestorm Dual Power 3 Gamepad
Thrustmaster T-Mini 2-in-1 Rumble Force
Logitech Rumble Gamepad F510
Logitech Wireless Gamepad F710
Logitech Dual Action
Saitek P880 Dual Analog
Acme GA-02 USB
Speedlink Strike SL-6535-SBK-01
Speedlink Torid Gamepad Wireless

Gamepads die niet in deze lijst staan kunnen mogelijk werken, maar deze worden niet officieel ondersteund.

Je kan meer informatie, inclusief de algemene systeemvereisten en aanbevolen configuraties, op onze toegewijde ondersteuningspagina voor het spel vinden.

Als je nog verdere vragen, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen!