Aanbevolen configuraties voor hogere resoluties in Far Cry New Dawn

VRAAG:

Wat zijn de aanbevolen configuraties voor het spelen van Far Cry New Dawn op hogere resoluties?

ANTWOORD:

Let er alsjeblieft op dat deze configuraties aanbevolen worden voor het spel te spelen op hogere kwaliteit voorinstellingen. Om er achter te komen wat de algemene systeemvereisten zijn voor Far Cry New Dawn, bekijk alsjeblieft ons gespecialiseerde artikel.

Aanbevolen 4K configuratie (30FPS)
OS Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor Intel Core i7-6700 @ 3.4 GHz of AMD Ryzen 5 1600X @ 3.6 GHz, of gelijk
RAM 16 GB
Videokaart NVIDIA GeForce GTX 1070 (8 GB) of AMD RX Vega 56 (8 GB), of beter
Resolutie 2160p
Video Voorinstelling Hoog
Geluidskaart DirectX 9.0c compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
DirectX DirectX June2010 Redistributable
Opslagruimte 30 GB
Ondersteunde randapparatuur Volledige lijst van ondersteunde randapparatuur is beschikbaar in ons gespecialiseerde artikel

Aanbevolen 4K configuratie (60FPS)
OS Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor Intel Core i7-6700K @ 4.0 GHz of AMD Ryzen 7 1700X @ 3.4 GHz, of gelijk.
RAM 16 GB
Videokaart NVIDIA GeForce GTX 1080 SLI (8 GB) of AMD RX Vega 56 CFX (8 GB), of beter
Resolutie 2160p
Video Voorinstelling Ultra
Geluidskaart DirectX 9.0c compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
DirectX DirectX June2010 Redistributable
Opslagruimte 30 GB
Ondersteunde randapparatuur Volledige lijst van ondersteunde randapparatuur is beschikbaar in ons gespecialiseerde artikel

Laptopmodellen van deze desktopkaarten kunnen werken zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie.