VoIP uitschakelen in The Division 2

VRAAG:

Hoe schakel ik VoIP uit in The Division 2?

ANTWOORD:

The Division 2 gebruikt IP-telefonie (VoIP) om spelers dicht bij elkaar met elkaar te laten communiceren, zonder dat ze zich bij een party hoeven aan te sluiten.

Let op: zodra je de aanval opent in de Dark Zone, wisselt het kanaal automatisch en kun je niet communiceren met spelers die niet in jouw groep zitten.

Zo schakel je deze functie uit:
- Ga naar het hoofdmenu en selecteer de tab Instellingen.
- Ga naar het submenu Audio .
- Zet de instelling Disable VoIP op Yes.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan vooral  contact met ons op!