Systeemvereisten voor Space Junkies

VRAAG:

Wat zijn de systeemvereisten voor Space Junkies?

ANTWOORD:

Afbeelding van gebruiker

Hieronder vind je een lijst van vereisten waaraan je systeem moet voldoen om de game te kunnen spelen.

Minimale systeemvereisten voor HTC Vive:

Besturingssysteem: Windows 10 (alleen 64-bitsversie )
Processor: Intel Core i7-4790 3,6 GHz of AMD Ryzen 1500X 3,5 GHz
Videokaart: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB VRAM) of AMD Radeon RX 480X (8 GB VRAM)
RAM: 8 GB
Video-uitvoer: compatibele HDMI 1.3-videoaansluiting
Harde schijf: 5 GB
Multiplayer: breedbandverbinding met uploadsnelheid van 512 kps

Aanbevolen systeemvereisten voor HTC Vive:

Besturingssysteem: Windows 10 (alleen 64-bitsversie)
Processor: Intel Core i7-6700K 4,0 GHz of AMD Ryzen 5 1600 3,2 GHz
Videokaart: Nvidia GeForce GTX 1070 (8 GB VRAM)  of AMD Radeon RX Vega 56 (8 GB VRAM)
RAM: 16 GB
Video-uitvoer: compatibele HDMI 1.3-videoaansluiting
Harde schijf: 5 GB
Multiplayer: breedbandverbinding met uploadsnelheid van 512 kps

Minimale systeemvereisten voor Oculus Rift:

Besturingssysteem: Windows 10 (alleen 64-bitsversie )
Processor: Intel Core i5-4590 3,3 GHz  of AMD Ryzen 1500X 3,5 GHz
RAM: 8 GB
Videokaart: Nvidia GeForce GTX 970 (4 GB VRAM) of AMD Radeon RX 480X (8 GB VRAM)
Video-uitvoer: compatibele HDMI 1.3-videoaansluiting
Harde schijf: 5 GB
Multiplayer: breedbandverbinding met uploadsnelheid van 512 kps

Aanbevolen systeemvereisten voor Oculus Rift:

Besturingssysteem: Windows 10 (alleen 64-bitsversie)
Processor: Intel Core i7-6700K 4,0 GHz of AMD Ryzen 5 1600 3,2 GHz
Videokaart: Nvidia GeForce GTX 1070 (8 GB VRAM)  of AMD Radeon RX Vega 580 (8 GB VRAM)
RAM: 16 GB
Video-uitvoer: compatibele HDMI 1.3-videoaansluiting
Harde schijf: 5 GB
Multiplayer: breedbandverbinding met uploadsnelheid van 512 kps

Minimale systeemvereisten voor Microsoft Mixed Reality Headset:

Besturingssysteem: Windows 10 (alleen 64-bitsversie )
Processor: Intel Core i5-4790 3,6 GHz  of AMD Ryzen 1500X 3,5 GHz
RAM: 8 GB
Videokaart: Nvidia GeForce GTX 970 (4 GB VRAM) of AMD Radeon RX 480X (8 GB VRAM)
Video-uitvoer: compatibele HDMI 1.3-videoaansluiting
Harde schijf: 5 GB
Multiplayer: breedbandverbinding met uploadsnelheid van 512 kps

Aanbevolen systeemvereisten voor Microsoft Mixed Reality Headset:

Besturingssysteem: Windows 10 (alleen 64-bitsversie)
Processor: Intel Core i7-6700K 4,0 GHz of AMD Ryzen 7 1700X 3,2 GHz
Videokaart: Nvidia GeForce GTX 1070 (8 GB VRAM)  of AMD Radeon RX Vega 56 (8 GB VRAM)
RAM: 16 GB
Video-uitvoer: compatibele HDMI 1.3-videoaansluiting
Harde schijf: 5 GB
Multiplayer: breedbandverbinding met uploadsnelheid van 512 kps

Raadpleeg de lijst met ondersteunde randapparatuur voor meer informatie over welke controllers gebruikt kunnen worden.

Uplay + Oculus PC: je activeringscode moet ingewisseld worden via de Oculus-desktopapp, waarna de game gedownload kan worden via Oculus. Nadat de game is gedownload, open je de game in Oculus, waarna de Uplay-desktopapp automatisch zou moeten openen. Ga voor meer informatie naar onze veelgestelde vragen.

Uplay + HTC Vive: Space Junkies voor HTC Vive op de pc wordt gedownload via Steam. Nadat de game is gedownload, open je de game in Steam, waarna je wordt gevraagd in te loggen met je Ubisoft-account. Nadat je ingelogd bent, worden je Steam- en Ubisoft-accounts gekoppeld en zou je game geactiveerd moeten zijn in zowel Steam als Uplay.