Technische systeemeisen van consoles voor Space Junkies

VRAAG:

Aan welke technische vereisten moet mijn PlayStation voldoen om de game te spelen?

ANTWOORD:

Afbeelding van gebruiker

Omdat Space Junkies een VR-game (virtual reality) is, heb je een PlayStation VR-kit nodig om te spelen. Deze kit bestaat uit de PSVR-bril en een ondersteunde controller.

Zorg er verder voor dat de recentste versie van de PlayStation-firmware geïnstalleerd is op je console.

Opmerking: je hebt ook een PlayStation Plus-lidmaatschap nodig.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!