Prestaties nemen af ​​met het gebruik van HTC Vive op Steam

VRAAG:

Ik ervaar dalingen in prestaties wanneer ik de HTC Vive en de Steam-versie van het spel gebruik. Wat kan ik doen om dit probleem op te lossen?

ANTWOORD:

User-added image

We hebben een prestatieprobleem vastgesteld bij het gebruik van de HTC Vive als de optie Motion Smoothing op Steam is ingeschakeld.

Als je dit probleem tegenkomt, schakel Motion Smoothing uit in de Steam VR opties:

- Klik met de rechtermuisknop op het Steam VR pictogram in de Windows Taakbalk
- Kies Instellingen en selecteer het submenu Video
- Hier zou je Motion Smoothing moeten kunnen uitschakelen

We onderzoeken dit probleem actief.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!