Ondervinden van een EAC fout bij gebruik van een LED controller

VRAAG:

Wanneer ik het spel start krijg ik een Easy Anti Cheat Error. Kan dit te maken hebben met mijn LED controller software?

ANTWOORD:

User-added image

We hebben een probleem geïdentificeerd waarbij LED controller software voor toetsenborden of grafische kaarten de EAC (Easy Anti Cheat) zou kunnen activeren.

Als je dit soort software hebt geïnstalleerd, bijvoorbeeld Asus Aurora, zorg ervoor dat je de meest recente versie van de software vanuit de leverancier installeert.

Een mogelijke oplossing, terwijl we dit probleem onderzoeken, is om de software en de bijbehorende services in de Windows Task Manager uit te schakelen voordat je de game start.

Mocht dit niet werken, kijk dan eens naar de officiële webpagina van Space Junkies Easy Anti Cheat.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als het probleem aanhoudt na het updaten van jouw LED controller software.