Een online profiel maken

VRAAG:

Hoe maak ik een online profiel aan in Anno 1404: Venetië ?

ANTWOORD:

Dit Ubisoft support artikel is vertaald voor uw gemak met behulp van de vertaalsoftware aangedreven door Google Translate. Redelijke inspanningen zijn geleverd om een ​​nauwkeurige vertaling te verstrekken. Echter geen geautomatiseerde vertaling is perfect, noch is het de bedoeling om menselijke vertalers te vervangen.
Eventuele afwijkingen of verschillen in de vertaling zijn niet bindend en hebben geen juridische gevolgen voor de naleving en handhaving. Indien er vragen zijn met betrekking tot de juistheid van de informatie in de vertaalde website, verwijzen wij u naar de Engels versie van de website, die de officiële versie is.
Volg de onderstaande stappen om een online profiel te maken in Anno 1404: Venetië :

1. Start Anno 1404: Venice via de snelkoppeling op het bureaublad.

2. Als dit je eerste start van het spel is, wordt je gevraagd om een offline profiel te maken.
Door gebruiker toegevoegde afbeelding
3. Het is belangrijk dat je jouw oude gebruikersnaam gebruikt bij het aanmaken van een online profiel.

Een oude gebruikersnaam is de gebruikersnaam die je hebt gekozen bij het aanmaken van jouw Ubisoft-account. Je vindt deze op de pagina Accountinformatie onder uw huidige gebruikersnaam, op voorwaarde dat jouw huidige gebruikersnaam niet dezelfde is als bij het aanmaken.

Om de ingevoerde gebruikersnaam te bevestigen, klik op het vinkje om door te gaan naar het hoofdmenu.
Door gebruiker toegevoegde afbeelding

4. Selecteer Spelersprofiel in het hoofdmenu om het menu voor profielbeheer te openen.

Hier kun je wijzigingen aanbrengen in jouw profielen, zoals het wijzigen van het helmteken of de spelerskleur.

Je prestaties in het spel zijn hier ook zichtbaar.

Door de optie Profielbeheer aan de rechterkant te selecteren, kun je doorgaan met het online maken van profielen.
Door gebruiker toegevoegde afbeelding
5. Je zou jouw beschikbare profielen aan de rechterkant van het scherm moeten zien. In ons voorbeeld is er alleen het huidige offline profiel met de naam ANNOnymous .
Door gebruiker toegevoegde afbeelding
6. Onderaan dit scherm heb je de optie Creëer online profiel, klik erop om te beginnen met het aanmaken van het profiel.

Je moet een gebruikersnaam en een wachtwoord invoeren, die identiek moeten zijn aan de oude gebruikersnaam en het wachtwoord van jouw Ubisoft-account.

Het online profiel staat geen speciale tekens toe. Als jouw huidige wachtwoord speciale tekens bevat, raden we je aan jouw wachtwoord te wijzigen om fouten te voorkomen.

Na bevestiging van de inloggegevens zal Anno 1404: Venice nu verbinding maken met de Ubisoft-servers om jouw gebruikersnaam en wachtwoord te valideren. Na succesvolle validatie kun je jouw online profiel een naam geven en bevestigen met OK .

Je kunt online en offline profielen als volgt onderscheiden

Een offline profiel wordt alleen weergegeven met de naam die is gekozen bij het maken, bijvoorbeeld ANNOnymous

Het online profiel toont de gekozen naam en de oude gebruikersnaam, bijvoorbeeld ANNOnymous (online - voorbeeldaccount)

Het aanmaken van het online profiel is nu voltooid en het zou aan de rechterkant van het scherm onder jouw offline profiel moeten worden getoond.

7. Als je een online wedstrijd wilt spelen, gebruik dan de ESC-toets om terug te keren naar het hoofdmenu van Anno 1404: Venetië . Hier zou de optie Multiplayer - Internet nu beschikbaar moeten zijn.
Door gebruiker toegevoegde afbeelding
8. Op dit punt moet je jouw activeringssleutel invoeren, die de sleutel aan het account zal binden. Dit moet de eerste keer worden gedaan.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding
Je zou de code van de installatiesleutel op de voorkant van jouw Anno 1404: Venice handleidingmoeten kunnen vinden. Als je Anno 1404: Venice hebt gekocht via onze Ubisoft Store moet je de Uplay pc inchecken voor de sleutel.

Bevestig de activering door op OK te drukken.

10. Jouw online profiel is nu actief en zou je in staat moeten stellen om deel te nemen aan online wedstrijden.

Als je hulp nodig hebt bij deze stappen of als je andere vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op !
DEZE DIENST KAN GOOGLE TRANSLATE VERTALINGEN BEVATTEN. GOOGLE VERWERPT ALLE GARANTIES MET BETREKKING TOT DE VERTALINGEN, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF GARANTIES BETREFFENDE NAUWKEURIGHEID, BETROUWBAARHEID EN ALLE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET INBREUKBAARHEID.