Zorgen voor optimale Ubisoft-accountbeveiliging

VRAAG:

Wat kan ik doen om de beveiliging van mijn account te waarborgen?

ANTWOORD:

We hebben speciale teams die voortdurend werken aan het verbeteren van de beveiliging van jouw account.

Maar er zijn ook enkele stappen die je zelf kunt nemen om je account te beveiligen:

• Deel nooit je Ubisoft-inloggegevens,
• Activeer 2-Staps verificatie.
• Houd je wachtwoord veilig en deel het nooit met anderen.
We raden je ook aan om veelvoorkomende wachtwoorden (w4chtw00rd, 123456, Pass123...) te vermijden en ook niet een deel van je gebruikersnaam te gebruiken.
Zorg er in plaats daarvan voor dat je minstens 8 tekens gebruikt en een mix van hoofdletters, kleine letters en getallen. Gebruik niet hetzelfde wachtwoord voor meerdere diensten.
Het regelmatig bijwerken van je wachtwoord is een andere manier om de beveiliging van je account te waarborgen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt.