Meld je aan voor vervroegde toegang tot Rainbow Six Quarantine

VRAAG:

Hoe kan ik me aanmelden om Rainbow Six Quarantine eerder te spelen?

ANTWOORD:

Het land is in quarantaine geplaatst.

Je kunt je aanmelden voor updates en om kans te maken als een van de eersten de verspreiding tegen te gaan:
• Ga naar de website van Rainbow Six Quarantine.
• Scrol omlaag en selecteer je gewenste systeem.
• Klik op Nu registreren.
• Meld je aan bij het Ubisoft-account waarop je de game wilt spelen.
• Je registratie wordt in het volgende scherm bevestigd.
Je hebt nu ook nog de kans om je systeem of e-mailadres te wijzigen.
• Er wordt een bevestigingsmail naar het e-mailadres van je Ubisoft-account gestuurd.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt!