De richthulp inschakelen in Ghost Recon Breakpoint

VRAAG:

Heeft dit spel hulpacties?

ANTWOORD:

Er is een richthulp beschikbaar in het spel. Volg deze stappen om deze te activeren:

- Ga naar het hoofdmenu en navigeer naar Instellingen.
- Ga naar het Controller-submenu.
- Vink daarna de Richthulp-optieaan.

User-added image

Je kunt ook de mate van de richtkruiscorrectie en richtkruismagnetisme aanpassen nadat je de richthulp hebt ingeschakeld.

Je kunt weer terug naar de standaardinstellingen in deze categorie door gebruik te maken van de terug naar standaard-optie rechts onderin het scherm.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!