HDR inschakelen en beheren in Ghost Recon Breakpoint

VRAAG:

Hoe schakel ik de HDR-instellingen in de game in en hoe pas ik ze aan?

ANTWOORD:

Zo schakel je High Dynamic Range (HDR) in in Ghost Recon Breakpoint

• Als je op je console speelt, zorg ervoor dat je HDR inschakelt in de instellingen van je console (PlayStation 4Xbox One).
  Let er op dat je een scherm hebt dat de HDR-technologie ondersteunt, om deze functie in te kunnen schakelen. Je kunt dit controleren in de handleiding van je scherm of tv.
• Start Ghost Recon Breakpoint.
• Ga vanuit het hoofdmenu naar  Instellingen > Video.
• Vanuit daar heb je toegang tot de HDR-optie.
 Je kunt deze functie aanpassen met de instelling HDR-kalibratie.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Je kunt weer terug naar de standaardinstellingen in deze categorie door gebruik te maken van de terug naar standaard-optie rechts onderin het scherm.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!