Technische problemen in Ghost Recon Breakpoint

VRAAG:

Ghost Recon Breakpoint draait niet zo goed als zou moeten. Wat kan ik doen om de prestaties te verbeteren?

ANTWOORD:

Onze teams hebben Ghost Recon Breakpoint geoptimaliseerd om zo soepel mogelijk te draaien op meerdere systemen, maar als je prestatieproblemen hebt (bijvoorbeeld een lage framerate, korte vastlopers of langzame actie), kan de volgende informatie je helpen om de oorzaak te begrijpen en het probleem op te lossen.

Let op: sommige omgevingseffecten of specifieke momenten in de game kunnen veeleisender zijn dan anderen.

Als je systeem al op volle toeren draait, kunnen sommige gebeurtenissen in de game te belastend zijn en prestatieproblemen opleveren.

Als dat bij jou het geval is, probeer dan de stappen hieronder. Let vooral op de stappen waarbij je de grafische instellingen moet veranderen.

Controleer of je pc voldoet aan de systeemvereisten voor Ghost Recon Breakpoint
Als jouw systeem aan de minimumeisen voldoet, raden we aan om de game met lagere grafische instellingen te spelen. Hogere presets belasten je systeem mogelijk te veel.

Als jouw systeem aan de minimumeisen voldoet, draait de game in de meeste gevallen goed, maar specifieke grafische instellingen vereisen misschien krachtigere hardware.

Voltooi onze standaardproblemengids
De gids bevat een aantal algemene oplossingen die vaak prestatieproblemen in de game verhelpen.

Profiteer van de Benchmark
Klik op het tabblad Video van het menu Instellingen op Benchmark uitvoeren voor toegang tot de eigen Benchmark-tool van het spel. Het zou u in staat moeten stellen om de instellingen van uw spel aan te passen om het meeste uit uw systeem en het spel te halen.

Grafische instellingen aanpassen
Het verlagen of uitschakelen van bepaalde grafische opties, zoals de resolutie, kwaliteit of de V-sync, kan helpen om de prestaties en je framerate te verbeteren.

Ga naar Instellingen Video en pas wat dingen aan!

De volgende lijst met instellingen kan van invloed zijn op de prestaties van uw game:
- Terreinkwaliteit
- Detailniveau
- Ambient occlusion
- Texturekwaliteit

User-added image

Als jouw systeem aan de minimumeisen voldoet en je nog steeds prestatieproblemen ondervindt na de bovengenoemde stappen, laat dat dan vooral aan ons weten. Voeg rapporten over Dxdiag en Msinfo toe om ons te helpen het probleem op te sporen!