Systeemvereisten voor Ghost Recon Breakpoint

VRAAG:

Wat zijn de systeemvereisten voor Ghost Recon Breakpoint?

ANTWOORD:

Let er alsjeblieft op dat dit de algemene systeemvereisten zijn. Om uit te vinden welke configuraties aanbevolen worden voor Ghost Recon Breakpoint op 2K of 4K resoluties, bekijk ons gespecialiseerde artikel.

Minimum systeemvereisten - 1080p (30 FPS - Lage Preset)

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (alleen 64-bit versie)
Processor: Intel Core i5 4460, AMD Ryzen 3 1200
Video: AMD Radeon R9 280X of Nvidia GeForce GTX 960 (4GB VRAM met Shader Model 5.0 of beter)
Geheugen: 8GB RAM
Opslag: 42GB bechikbare ruimte op de hardeschijf
DirectX: DirectX 11
Sound: DirectX 9.0c compatibel geluidskaart met de nieuwste drivers.
Randapparatuur: Windows compatibel toetsenbord en muis vereist, optionele controller (Xbox One / PS4). Meer informatie in ons artikel over ondersteunde randapparatuur.
Internet: Constante internetverbinding vereist

Aanbevolen systeemvereisten - 1080p (60 FPS - Hoge Preset)

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (alleen 64-bit versie)
Processor: Intel Core i7 6700K, AMD Ryzen 5 1600
Video: AMD Radeon RX 480 of NVIDIA GeForce GTX 1060 (6GB VRAM met Shader Model 5.0 of beter)
Geheugen: 8GB RAM
Opslag: 42GB bechikbare ruimte op de hardeschijf
DirectX: DirectX 11
Sound: DirectX 9.0c compatibel geluidskaart met de nieuwste drivers.
Randapparatuur: Windows compatibel toetsenbord en muis vereist, optionele controller (Xbox One / PS4). Meer informatie in ons artikel over ondersteunde randapparatuur.
Internet: Constante internetverbinding vereist

Ghost Recon Breakpoint wordt het best ervaren op een breedbandverbinding met 512 kbps upstream.

Laptopmodellen van deze desktopkaarten kunnen werken zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie. Bekijk dit artikel voor meer informatie.

De volgende functies zijn niet beschikbaar in Ghost Recon Breakpoint - SLI, Ray Tracing en Crossfire.