Zwart scherm met het opstarten van Heroes of Might & Magic VI

VRAAG:

Wat moet ik doen als ik een zwart scherm zie wanneer Heroes of Might and Magic VI opstart?

ANTWOORD:

Wanneer je een zwart scherm ziet wanneer Heroes of Might and Magic VI probeert op te starten, volg alsjeblieft de volgende stappen:

• Ga naar de configuratie map, die je hier kunt vinden: Documents\Might & Magic Heroes VI\<user-id>\
• Open het bestand met de titel ProfileData in het programma Kladblok
• Zoek naar deze regel:
<Gfx_Fullscreen2> Fullscreen </ gfx_Fullscreen2>
• Wijzig het naar:
<Gfx_Fullscreen2> Windowed </ gfx_Fullscreen2>
•  Sla het bestand op
• Start het spel opnieuw

Als je na deze stappen nog steeds problemen ondervindt , voel je dan vrij om contact met ons op te nemen!