Just Dance 2020 Demo

VRAAG:

Hoe kan ik de Just Dance 2020 Demo downloaden en installeren?

ANTWOORD:

User-added image

Op 5 November 2019 is de Just Dance 2020 Demo beschikbaar op de volgende platforms:
•  Xbox One
•  PlayStation 4
•  Nintendo Switch

Ben je nieuwsgierig naar Just Dance? Download en installeer de demo en laat ons groeven op Kill This Love door Blackpink!

PS4
• Ga naar PlayStation Store.
• Zoek naar Just Dance 2020.
• Selecteer het spel om naar de pagina te gaan.
• Kies de optie Gratis demo proberen.
Zodra de download is voltooid, zal het spel beschikbaar zijn in je bibliotheek.

Xbox One
• Ga naar Xbox Marketplace.
• Zoek naar Just Dance 2020 Demo.
• Selecteer het spel om naar de pagina te gaan.
• Kies de optie Downloaden.
Zodra de download is voltooid, zal het spel beschikbaar zijn in het menu Mijn games en apps.

Nintendo Switch
•  Switch spelers kunnen de demo vinden op de Nintendo eShop.
•  Zoek Just Dance 2020 en klik op de tegel.
•  Selecteer vervolgens de optie Download Demo.
Zodra de download afgelopen is, zal het spel beschikbaar zijn in het HOME-menu.

Na de installatie en de controller selectie selecteert u de map lobby direct. Houd er rekening mee dat er geen save systeem is voor de demo.

Voel u vrij om de officiële Just Dance website te bezoeken als u meer informatie wenst!