Speel Just Dance 2020 met meerdere spelers

VRAAG:

Hoe speel ik Just Dance 2020 lokaal met vrienden?

ANTWOORD:

Om met vrienden op dezelfde console te spelen:

• Start Just Dance 2020.
• Op het controllerselectiescherm kies je de controllers of camera die je wilt gebruiken.
Let op: je kunt geen verschillende soorten controllers combineren, zoals slimme apparaten en controllers van je console.
• Gebruik je controller en volg de instructies op het scherm om naar de lobby te gaan.
Als je met Kinect op Xbox One speelt, herkent de camera je zodra je in zijn bereik staat.

Je bent nu klaar voor het feest!

Let op: het maximale aantal apparaten of spelers verschilt per console:

Nintendo Switch
Maximaal 6 Joy-Cons of 6 slimme apparaten met de Just Dance Controller-app.

PlayStation 4
Maximaal 4 PlayStation Move-controllers of 6 spelers met PS-camera of 6 slimme apparaten met de Just Dance Controller-app.

Xbox One
Maximaal 6 spelers met Kinect of 6 slimme apparaten met de Just Dance Controller-app.

Wii
Maximaal 4 Wii-afstandsbedieningen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.