Extra talen installeren op pc

VRAAG:

Hoe krijg ik toegang tot andere talen in de game?

ANTWOORD:

Om toegang te krijgen tot extra talen:

• Selecteer de game uit je Uplay bibliotheek.
• Kies Eigenschappen aan de linkerkant van het speloverzicht.
• Kies in het gedeelte Algemeen jouw voorkeurstaal in het vervolgkeuzemenu.
• Start je spel.
Als de vereiste taalbestanden lokaal niet beschikbaar zijn, word je gevraagd ze te installeren.

Taalkeuzemenu in Uplay

Houd er rekening mee dat de beschikbare talen variëren afhankelijk van de versie die u hebt gekocht.

Om toegang te krijgen tot extra talen voor oudere games, moet je de game mogelijk opnieuw installeren via Uplay . Selecteer in de pop-up voor installatie Extra talen installeren en vink de talen aan waartoe je toegang wilt hebben in de game, voordat je verder gaat met het proces.

Als je nog andere vragen hebt, neem dan contact met ons op .