Cross-play in The Division 2

VRAAG:

Is cross-play mogelijk in The Division 2?

ANTWOORD:

Via cross-play kun je met of tegen andere spelers spelen op pc en Stadia. Als je van deze functie wilt gebruikmaken, moet je je Stadia-account koppelen aan je Ubisoft-account.

Let op: cross-play is standaard ingeschakeld en kan alleen in de game worden uitgeschakeld.

Aan het symbool naast de gebruikersnaam in de Social-menu's kun je zien op welk platform iemand speelt.

Icons displaying players on different platforms

Let op: op de pc zie ja alleen symbolen voor Stadia-spelers. Andere pc-spelers hebben geen symbool achter hun naam.

Zo schakel je cross-play uit:

• Open het menu Settings.
• Ga naar Gameplay.
• Zet de instelling Stadia Crossplay op Nee.

Cross-play uitschakelen in de game

Als je deze functie uitschakelt, kun je geen groepen maken of matchmaken met spelers van het andere platform. De instellingen Crossplay Communication en Crossplay Matchmaking kun je onafhankelijk van elkaar uitschakelen.

Let op: zelfs als je cross-play hebt uitgeschakeld, kun je spelers van het andere platform tegenkomen in gedeelde ruimtes, zoals de Dark Zone. In het onwaarschijnlijke geval dat je een speler tegenkomt van een ander platform met wie je niet wilt samenspelen of communiceren, kun je hem of haar in de game blokkeren.

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op!