Een gratis copy van Watch Dogs op de Epic Games Store krijgen

VRAAG:

Hoe kan ik mijn gratis Epic Games kopie van Watch Dogs claimen?

ANTWOORD:

Watch Dogs zal gratis beschikbaar zijn op de Epic Games Store tussen 19 maart 2020 en 26 maart 2020.

Om het spel te krijgen:

• Bezoek de Epic Games Store website of de Store tab in de launcher.
• Scroll naar het Free Games Every Week gedeelte.
• Selecteer Watch Dogs.
• Op de game pagina, klik op Get.
• Klik op Place order om je bestelling te voltooien.

Zodra jouw bestelling is bevestigd zal je worden gevraagd om het spel te downloaden via de Epic Games Launcher.

Let er alsjeblieft op dat het spel installeren direct van de Epic Games Launcher je toegang zal geven tot de Engelse versie van het spel - andere talen kunnen worden geselecteerd wanneer je het spel installeert via Uplay.

Voor meer informatie en hulp met het spel kan je terecht bij onze supportpagina voor Watch Dogs.

Laat het ons weten als je vragen hebt!

WD splash art