Opslagbestand Locaties voor Starlink: Battle for Atlas

VRAAG:

Waar zijn de opslag bestanden voor Starlink: Battle for Atlas?

ANTWOORD:

De standaardlocaties voor opslagbestanden voor Starlink: Battle for Atlas zijn:

PC
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames

PlayStation 4
Instellingen > Beheer van opgeslagen applicatiedata > Opgeslagen data in systeemopslag > Starlink: Battle for Atlas

Xbox One
Mijn games en apps > Starlink: Battle for Atlas > Menu > Game beheren > Opgeslagen data

Nintendo Switch
Systeeminstellingen > Geheugenbeheer > Opgeslagen gegevens/screenshots

Om jouw opslagbestanden te bekijken, bekijk alsjeblieft ons Opslagbestanden Beheren artikel.

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!