De FAQ die u probeert te bezoeken is nog niet vertaald voor deze taal. U wordt de Engelse versie aangeboden tot de vertaling van deze FAQ beschikbaar is gesteld

Release date for Anno History Collection

VRAAG:

When is the Anno History Collection released?

ANTWOORD:

The Anno History Collection was released for Windows PC on 25 June 2020.

For more details please visit the official Anno Union article.

Please feel free to get in touch if you have any other questions.