Systeemvereisten voor Trackmania

VRAAG:

Wat zijn de systeemvereisten voor Trackmania?

ANTWOORD:

Let er alsjeblieft op dat dit de algemene systeemvereisten zijn. Om uit te vinden welke configuraties aanbevolen worden voor Trackmania op 4K resoluties, bekijk ons gespecialiseerde artikel.

Minimumeisen (1080p, 30 FPS)
Besturingssysteem Windows 7, 8.1, 10 (alleen 64-bits)
Processor Intel Core i5-2500k @ 3,3 GHz, AMD FX-6100 @ 3,3 GHz of gelijkwaardig
Videokaart NVIDIA GeForce GTX 660 (2 GB VRAM) of AMD Radeon R9 270X (2G VRAM)
RAM 8 GB
Geluidskaart DirectX 9.0c-compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
DirectX DirectX 11
Hardeschijfruimte 2 GB
Ondersteunde accessoires Er staat een volledige lijst met ondersteunde accessoires in ons artikel

Aanbevolen systeemvereisten (1080p, 30 FPS)
Besturingssysteem Windows 10 (alleen 64-bits)
Processor Intel Core i5-4460 @ 3,2 GHz, AMD Ryzen 5 1400 @ 3,2 GHz of gelijkwaardig
Videokaart NVIDIA GeForce GTX 960 (3 GB VRAM) of AMD Radeon R9 280X (3 GB VRAM)
RAM 8 GB (Dual-channel instellingen)
GeluidskaartDirectX 9.0c-compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
DirectX DirectX 11
Hardeschijfruimte 2 GB
Ondersteunde accessoires Er staat een volledige lijst met ondersteunde accessoires in ons artikel

Aanbevolen systeemvereisten (1080p, 60 FPS)
Besturingssysteem Windows 10 (alleen 64-bits)
Processor Intel Core i5-4690K @ 3,5 GHz, AMD Ryzen 5 1500X @ 3,5 GHz of gelijkwaardig
Videokaart NVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB VRAM) of AMD Radeon RX 480 (4 GB VRAM)
RAM 8 GB (Dual-channel instellingen)
GeluidskaartDirectX 9.0c-compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
DirectX DirectX 11
Hardeschijfruimte 2 GB
Ondersteunde accessoires Er staat een volledige lijst met ondersteunde accessoires in ons artikel

Laptopversies van deze desktopkaarten werken mogelijk, zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met die van de minimale configuratie.

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op.