Systeemeisen voor Anno 1602 History Edition

VRAAG:

Wat zijn de systeemeisen voor Anno 1602 History Edition?

ANTWOORD:

Minimumeisen (720p)

Besturingssysteem: Windows 7, 8, 10 (alleen 64-bits)
Processor: Intel i3-3220 @ 3.3 GHz of AMD FX 4130 @ 3.9GHz
RAM: 4 GB
Grafische kaart: AMD R7 265 (2 GB VRAM) of NVIDIA GTX 660 (2 GB VRAM)
Geluidskaart: DirectX 11-compatibele geluidskaart
DirectX: 11
Hardeschijfruimte: 630 MB – 1.25 GB *
Ondersteunde randapparatuur: Windows-compatibel toetsenbord en muis

Aanbevolen configuratie (1080p)

Besturingssysteem: Windows 7, 8, 10 (alleen 64-bits)
Processor: Intel i5-4460 @ 3.2 GHz of AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2GHz
RAM: 4 GB
Grafische kaart: AMD RX 470 ( 4 GB VRAM ) of NVIDIA GTX 770 ( 4 GB VRAM )
Geluidskaart: DirectX 11-compatibele geluidskaart
DirectX: 11
Hardeschijfruimte: 630 MB – 1.25 GB *
Ondersteunde randapparatuur: Windows-compatibel toetsenbord en muis

Technologieën of functies die niet worden ondersteund:

SLI
CrossFire

* Installatiegrootte is afhankelijk van het aantal geïnstalleerde talen.