Autoskins bewerken in Trackmania

VRAAG:

Hoe kan ik de autoskins bewerken?

ANTWOORD:

Toegang tot de garage:

• Navigeer naar het hoofdmenu.
• Selecteer in de rechterbovenhoek van het scherm Maken .
• En kies Garage .
Hier kun je een nieuwe skin maken of een skin bewerken.

Garageoverzicht

Wanneer je een nieuwe skin voor uw auto maakt of een bestaande bewerkt, wordt de Trackmania Skin Painter geladen. Als je eenmaal binnen bent, kun je beginnen met het maken van jouw gepersonaliseerde verfbeurt.

Voertuig in Skin Painter

Je kunt het Help-pictogram in de linkerbenedenhoek van het scherm selecteren als je meer informatie nodig heeft over hoe je in de Skin Painter kunt navigeren .

Vergeet niet je skin op te slaan door het floppydiskpictogram in de linkerbenedenhoek te selecteren voordat je vertrekt.

Houd er rekening mee dat volledig gebruik van deze functie afhankelijk kan zijn van jouw toegang .

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op !