Aanbevolen configuraties voor hogere resoluties in Trackmania

VRAAG:

Wat zijn de aanbevolen configuraties om Trackmania met hogere resoluties uit te voeren?

ANTWOORD:

Houd er rekening mee dat dit de configuraties zijn die worden aanbevolen om het spel uit te voeren met presets van hogere kwaliteit. Raadpleeg ons speciale artikel om erachter te komen wat de belangrijkste systeemvereisten voor Trackmania zijn.

Aanbevolen 4K-configuratie ( 30 FPS )
Besturingssysteem Windows 10 (alleen 64-bits versies)
Processor Intel Core i7-4790K, AMD Ryzen 5 2600 of gelijkwaardig
RAM 16 GB (dual-channel setup)
Videokaart NVIDIA GeForce GTX 1070 (8 GB), AMD RX Vega 56 (8 GB) of beter
Geluidskaart DirectX 9.0c-compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
DirectX DirectX 11
Ruimte op harde schijf 2 GB
Ondersteunde randapparatuur De volledige lijst met ondersteunde randapparatuur is beschikbaar in ons speciale artikel

Laptopmodellen van deze desktopkaarten werken mogelijk zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie.

Als u nog andere vragen heeft, neem dan contact met ons op .