Het wachtwoord van je Ubisoft-account wijzigen

VRAAG:

Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn account?

ANTWOORD:

Je kunt je wachtwoord heel makkelijk wijzigen vanaf elke inlogpagina van Ubisoft, waaronder Account Management (Accountbeheer).

Om je wachtwoord te wijzigen:

• Klik op Forgot your password? (Wachtwoord vergeten?).

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

• Voer het e-mailadres in van het account waarvan je het wachtwoord wilt herstellen en klik op Submit (Invoeren).
Je ontvangt een e-mail met verdere instructies op het ingevoerde e-mailadres.
• Klik op de link in de e-mail.
• Voer je nieuwe wachtwoord in in de pop-up.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding
Let op: je moet aan een paar dingen denken als je een nieuw wachtwoord kiest.

• Voltooi het proces door op OK te klikken nadat je je nieuwe wachtwoord hebt gekozen en bevestigd.

Je ontvangt nu een bevestiging van de wijziging van je wachtwoord.

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt over je account!