De gebruikersnaam van je Ubisoft-account wijzigen

VRAAG:

Hoe wijzig ik de gebruikersnaam van mijn account?

ANTWOORD:

Om je gebruikersnaam te wijzigen:

•  Ga naar de pagina Account Information (Accountinformatie)
•  Klik op het pennetje naast je huidige gebruikersnaam.
•  Voer je nieuwe gebruikersnaam in in het veld Username (Gebruikersnaam).
Neem de tijd om de regels voor je gebruikersnaam te lezen! Lees onze Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
•  Selecteer Change (Wijzigen) om je nieuwe gebruikersnaam op te slaan.

Gebruikersnaam wijzigen

Let op: je kunt je gebruikersnaam één keer per 30 dagen wijzigen.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.