Het aanmaken van een Microsoft Systeeminformatie-rapport

VRAAG:

Hoe kan ik een MSInfo-rapport aanmaken voor mijn systeem?

ANTWOORD:

Microsoft Systeeminformatie (MSInfo)-rapporten worden gebruikt voor het verzamelen van informatie over je besturingssysteem en voor het herkennen van veelvoorkomende problemen.

Om het rapport aan te maken:

• Voer de opdracht Uitvoeren uit.
Hiervoor druk je tegelijkertijd op de toetsen Windows + R op je toetsenbord, maar je kunt ook in je systeem zoeken naar Uitvoeren.
• Voer de opdracht msinfo32 in in het dialoogvenster.
• Klik vervolgens op OK of druk op Enter.
Hiermee open je het venster Systeeminformatie.
• Klik op Bestand en selecteer Exporteren... in het uitklapmenu.
• Geef je bestand een naam en sla het op als tekstbestand (.txt.).
• Sla het bestand op op je Bureaublad.

Om je te kunnen helpen met het oplossen van technische problemen, vragen we je soms of je een MSInfo-rapport kunt toevoegen aan je verzoek.

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.