Hoe uw internetverbinding testen op de Xbox

VRAAG:

Hoe kan ik controleren of er iets verkeerd is met mijn Xbox One internetverbinding?

ANTWOORD:

Om de status te controleren van jouw Xbox One's internetverbinding:

•  Open jouw Xbox One Instellingen menu
•  Onder de Algemeen tab, selecteer Netwerk Instellingen

Daar zal je het NAT type van jouw verbinding zien: Open, Moderate of Strict.

Als je verbinding Moderate of Strict is kan je misschien problemen ondervinden met het verbinden met andere spelers of online spelen.

Bekijk de volgende stappen om jouw verbinding te verbeteren:

Voor meer informatie bekijk alsjeblieft de Xbox website. Als je meer assistentie nodig hebt met het verbeteren van uw Xbox One's internet connectie, raden wij aan dat je contact opneemt met Xbox Support