Cloud Sync in Uplay PC Uitschakelen

VRAAG:

Kan ik cloud-synchronisatie in Uplay uitschakelen? Zo ja, hoe?

ANTWOORD:

Ja, je kan de cloud-synchronisatie voor  je save-bestanden uitschakelen. Hieronder lees je hoe je dit doet:

- Start Uplay PC op en meld je aan met jouw account.
- Open het menu door op User-added image te klikken en klik op Instellingen.
- In het tabblad Algemeen, vink het vakje uit naast  Synchronisatie Cloudopslag inschakelen.

User-added image

U kunt de cloud synchronisatie op elk moment weer inschakelen. Navigeer terug naar de instellingen en vink het vakje weer aan.