Bestanden indienen bij UbisoftSupport

VRAAG:

Hoe verzend ik bestanden naar mijn ondersteuningsaanvraag?

ANTWOORD:

Om bestanden (bijvoorbeeld DxDiag, MSInfo of schermafbeeldingen) ter ondersteuning in te dienen, kan je een nieuw supportticket aanmaken of een bestaande case bijwerken.

Bestanden kunnen elk maximaal 5MB groot zijn. Als je vindt dat de bestanden te groot zijn, probeer het bestand dan te comprimeren en de .zip-map die je hebt gemaakt te uploaden.

Als je een nieuwe case moet maken:

• Open een ondersteuningsaanvraag.
• Selecteer de knop + Bestanden toevoegen.
• Kies de bestanden die je wilt toevoegen.
• Selecteer Submit My Case om jouw ticket in te dienen met de bestanden die je hebt bijgevoegd.

Als je al een openstaande zaak hebt:

• Selecteer de knop met drie horizontale lijnen bovenaan de Ubisoft Support-website.
• Selecteer Mijn cases in het menu dat wordt weergegeven.
• Kies het casenummer waaraan je bestanden wilt toevoegen.
• Selecteer de knop + Bestanden toevoegen.
• Kies de bestanden die je wilt toevoegen.
• Selecteer Submit My Case om jouw ticket in te dienen met de bestanden die je hebt bijgevoegd.

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan contact met ons op.