Toegang tot uw Steam aankoopbewijs

VRAAG:

Hoe kan ik mijn Steam-aankoopbewijs bekijken?

ANTWOORD:

Volg de onderstaande stappen om een aankoopbewijs in Steam te bekijken.

•  Klik op uw Steamnaam, dit kan rechts bovenaan in de Steam-client worden gevonden.
•  Als u op de accountnaam klikt, selecteert u de optie voor Accountgegevens
•  U zou nu uw pagina Accountgegevens zien, klik op Aankoopgeschiedenis bekijken.

View purchase history

•  Als laatst klikt u op de titel van uw aankoop, om het aankoopbewijs te tonen.

Proof of purchase displayed in Steam

Aarzel niet om ons te laten weten als u nog andere vragen heeft.