Het e-mailadres van je Ubisoft-account wijzigen

VRAAG:

Hoe wijzig ik het e-mailadres dat aan mijn account is gekoppeld?

ANTWOORD:

Om het e-mailadres te wijzigen dat momenteel aan je Ubisoft-account is gekoppeld:

• Ga naar de pagina Account Information (Account-informatie).
• Klik op de knop Edit (Bewerken) in de sectie Private Information (Persoonlijke informatie)
• Selecteer Change (Wijzigen) naast je e-mailadres.
Hiermee wordt er een e-mail met verdere instructies naar het adres in de pop-up verzonden.

Pop-up die verschijnt wanneer je je e-mailadres wilt bijwerken.

• Klik op de link in de e-mail.
• Voer je nieuwe e-mailadres in in de pop-up.
Let op: dit e-mailadres kan niet worden gekoppeld aan een bestaand Ubisoft-account.

Voorbeeld van het invoeren van een nieuw e-mailadres

• Voltooi het proces door op Change (Wijzigen) te klikken.

Je bijgewerkte e-mailadres wordt nu weergegeven in de sectie Private Information (Persoonlijke informatie).

Let op: als je niet langer toegang hebt tot het e-mailadres dat aan je Ubisoft-account is gekoppeld, kun je deze wijziging alleen voltooien door contact met ons op te nemen.

Om ons te helpen je verzoek te verwerken, kun je de volgende informatie toevoegen aan je ondersteuningsverzoek:

• Een geldig aankoopbewijs van elke Ubisoft PC-game die is geactiveerd op jouw account.
• Een duidelijke afbeelding waarop je op je console bent ingelogd met het profiel dat is gekoppeld aan je Ubisoft-account als je alleen op consoles speelt.
• Je nieuwe e-mailadres.
Let op: je kunt dit e-mailadres niet koppelen aan een bestaand Ubisoft-account.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.