Download probleem in Uplay PC

VRAAG:

Mijn download zit vast of kan niet meer verdergaan, wat moet ik doen?

ANTWOORD:

Als u problemen ondervindt bij het downloaden van uw spel op de pc, zijn er een paar dingen die u kunt proberen.

Het type probleemoplossing zou afhangen van de oorzaak van het probleem. We zullen een aantal basis- of algemene stappen samenvatten in dit artikel dat meestal helpt bij de meeste situaties die spelers tegenkomen.

Uplay PC opstarten met administrator rechten

Controleer of Uplay PC niet in de offline modus staat

Controleer het gebruik van de bandbreedte in Uplay PC

Om de downloadsnelheid in Uplay PC te verbeteren, moet u soms het limiet van de bandbreedte wijzigen van Geen naar een andere instelling. Om dit te doen:
- Ga naar Instellingen door op User-added image te klikken in de linker bovenhoek
- In het menu Instellingen kiest u het tabblad Download of scrol tot u de schuifregelaar ziet waarmee u de downloadsnelheid voor Uplay PC kunt beheren.

User-added image

- Met de schuifregelaar stelt u de snelheidsgrens in op de waarde die het dichtst bij uw verbindingssnelheid ligt
- Sla de wijzigingen op.
- Controleer uw downloads voor verbetering.

Als de situatie hetzelfde is, probeer dan de limiet met een stap te verlagen. Wij raden u aan om met verschillende waarden te experimenteren om het meest geschikt voor uw download te vinden.

Zorg ervoor dat uw netwerk correct is ingesteld

De netwerkconfiguratie kan variëren afhankelijk van uw hardware en software. Om algemene problemen op te lossen, raden wij u aan om de volgende acties te proberen:

- Wanneer u via WiFi bent aangesloten, probeer dan uw pc via een Ethernet-kabel te verbinden
- Controleer of u een privé netwerk gebruikt en niet een publieke
- Als u een smartphone bezit, kunt u een WiFi-hotspot op uw mobiele apparaat (3G / 4G) maken om uw download te ontgrendelen of om te controleren of er een probleem is met uw hoofdnetwerkverbinding. Wees ervan bewust dat als u een volledige game probeert te downloaden via uw mobiel apparaat, kan uw mobiele provider u wellicht meer data gebruik in rekening zou brengen. We raden u aan om dit alleen als stap te gebruiken om te bevestigen of uw netwerkconfiguratie de download beïnvloedt.
- Voor meer connectie stappen voor Uplay PC, Bekijk alstublieft dit artikel.

Wanneer uw probleem blijft bestaan na het uitvoeren van bovenstaand stappen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.